2012. július 14., szombat

Bregyó-közi napközis tábor - II. turnus

2012. július 9. -  július 13.



A Bregyó-közi Napközis Tábor II. turnusában is 400 gyermek töltötte a szünidőt. Az első turnushoz hasonlóan színes programokban volt részük. Ezen a héten is ellátogathattak a Hetedhét Játékmúzeumba, a Városi Képtárba, vagy a strandra is.
Csütörtökönként a Fehérvári Kézművesek Egyesületének mindig vannak új ötletei, hétről hétre 6 - 6 új alkotó tevékenységet tanítanak a táborozóknak.
A  népszerű intercross mellett a gyerekek a rugby-vel is megismerkedhettek szerdán Gyolcsos Ferenc irányításával. Emellett a  hagyományos sportok a foci, a kosár, és a zsinórlabda is népszerűek voltak. Májer László és munkatársai türelemmel és töretlen népszerűséggel oktatják a biztonságos biciklis közlekedés alapjait. Pénteken a Vörösmarty Általános Iskolában a Dalmesterek nagyszerű koncertjén vehettek részt a táborozók. Kremniczky Géza és Molnár Viktória színes interaktív műsorukkal elvarázsolták a gyerekeket.


A megkedvelt Inter-Cross játékot lehetőségetek van évközben is játszani a
Nyitott tornatermi programunk keretében, Bernát István bácsival:
 Árpád  Szakképző Iskola tornatermében:       / RÁCHEGY/

(Székesfehérvár, Seregélyesi út  88 - 90.)    (Bejárat: az iskola főbejáratán)

HÉTFŐN és SZERDÁN  17. 00 – 19.00  
(10 éves kortól ajánlott, nemre való tekintet nélkül)
INTER - CROSSE játéklehetőség 
(a helyszínen felvett tiszta talpú sportcipőben lehet csak játszani!)
SZIGORÍTOTT JÁTÉKSZABÁLYOK BETARTÁSÁVAL! 
(pályára kapukat, ütőket, labdákat biztosítunk!)
Szakmai felelős: 
Bernáth István testnevelő tanár, szakmai vezető

Arról, hogy a második héten mindenki jól érezze magát, a következő nevelők gondoskodtak: Mesterházy Zoltánné, Böhmné Fekete Margit, Bökönyi Benedek Csilla, Janda András, Juhász Lívia, Lentiné Kalydi Mariann, Hercegné Benkő Zsuzsanna, Kukucska Márta, Kajtár Ildikó, Samuné Trautmann Helga, Nida Tamás, Varga Lászlóné, Mosolygó Beáta, Jánoki Edina, Kovács Tímea, Tóth Nikolett, Pipó Róbert, Bellem Szilvia, Szűcs Mónika.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 














Tartalmas tábor a Bregyóban - Ezen a linken megtekinthető a Fehérvár TV által készített rövid videó.

Értékes, tartalmas kikapcsolódás a Bregyó táborban - Ezen a linken megtekinthető az Önkormányzati Kommunikációs Központon olvasható közlemény.